Klimatizacija – Multi split klima sistemi Mitsubishi

Program Mitsubishi Electric Multi Split

Najprimernejši izbor za vse vrste uporabe.

Ne glede na vaše zahteve, Vam “Mitsubishi Electric” ponuja multi split klime primerne za vsakršen prostor in za kakršnokoli uporabo. Natančneje, omejevanje stopenj glasnosti še povečuje ugodje, medtem ko velika izbira tehničnih rešitev poenostavlja uporabo, namestitev in vzdrževanje omenjenih naprav. Možnost nastavitve različnih možnosti nadzornih programov, predvsem “mono” in “multi split” nastavitev s katerimi je povezanih več notranjih enot na eno samo zunanjo enoto omogoča, da so naše multi split klimatske naprave najprimernejši izbor za vse vrste uporabe.

Varčevanje z električno energijo

Deset stopinj pod ničlo v mesecu januarju ali štirideset stopinj v senci julija, so zunanje temperature, ki s tem, da povzročajo visoko porabo tudi povečujejo stroške vzdrževanja multi split klimatskih naprav. “Mitsubishi Electric” je uspel zadržati nizke stroške električne energije s tem, da je za svoje multi split klimatske naprave uporabil napredno tehnologijo, kot je De Inventer, motorje na enosmerni tok in nadzorne programe PAM (Puise Amplitude Modulation).

Tiho delovanje multi split klime

Da bi bila multi split multi split klima neopažena, bi morala delovati tiho, medtem ko nam ob najmočnejši moči zagotavlja optimalno udobje. “Mitsubishi Electric” razpolaga najtišjimi multi split klimatskimi napravami, ki jih lahko najdemo na tržišču. Nova serija, ki je na razpolago od letošnjega leta ima novo podobo, ki se prilega vsakemu arhitekturnemu kontekstu, značilna pa je po neverjetno tihem delovanju pri katerem stopnja glasnosti nekaterih modelov ne presega 21 dB.

Svež in čist zrak s pomočjo multi split klimatske naprave

Številni onesnaževalci prisotni v zraku so lahko zdravju škodljivi, “Mitsubishi Electric” pa je poskrbel tudi za to težavo.

Ravno zato, ob uporabi hladilnega medija R410A, ki nima negativnih vplivov na ozonsko plast, z našimi multi split klimatskimi napravami pripomoremo k zaščiti okolja. Poleg tega smo razvili nov sistem filtriranja z imenom: “plasma duo” (MSZ/FA), ki ne samo preprečuje neprijetne vonjave, ampak jih tudi popolnoma uničuje in s tem pripomore k zelo visoki kakovosti zraka.

Varčevanje z električno energijo

Manjša poraba, večja učinkovitost ter neverjetno udobje: idealna rešitev

Tehnologija Inverter

Naprave te vrste so sposobne izluščiti maksimalno učinkovitost električne energije s tem, da spreminjajo frekvenco električnega toka, s katerim se napaja kompresor ter se tako prilagajajo željeni temperaturi in zunanjim pogojem. Z drugimi besedami, frekvenca se pri tem zmanjšuje vse do z ahtevane moči s tem, da zadržuje nizko moč porabe ob primernem delovanju. Nadzorni program pri DC Inventer-ju vam poleg očitnega prihranka električne energije ob brezhibnem delovanju zagotavlja optimalno udobje skozi celo leto. Poleg tega pa z zmanjšanjem hitrosti kompresorja in z zmanjšano obremenitvijo omogoča napravi uporabo vseh menjalnih površin, ki so na voljo.

Kompresor z motorjem na istosmerni tok in navitje s srednjim odcepom (Tip Linked Core)

Kompresor z novim motorjem na istosmerni tok in z navitjem s srednjim odcepom (Tip Linked Core) je prijaznejši do okolja, ker je za njegovo delovanje potrebno manj bakra kot pri tradicionalnih motorjih. Omenjeni motor, bolj znan kot Poki-Poki Motor® uporablja nov način navitja s srednjim odcepom z visoko gostoto, ki narašča vse do 96% učinkovitosti. Poki-Poki Motor {rl je registrirana blagovna znamka korporacije “Mitsubishi Electric”

Nadzorni sistem PAM za multi split sisteme

Način nadziranja PAM, uporabljen v novih modelih, zmanjšujejo moč porabe v primerjavi z aktivnimi filtri. Ko je, enako kot v teh primerih, uporabljen z pre­vodnimim nadzorom Inverter-ja, sistem PAM še dodatno poveča učinkovitost in ugodno porabo.

Način delovanja za varčevanje z električno energijo “Econo Cool”

Nadzor sobne temperature, ki omogoča regulirati dotok zraka v smeri oseb, dovoljuje povečanje temperture za 2°C, pri tem pa privarčuje 20% električne energije in ohranja nespremenjeno stopnjo udobja.