MOY SUSHI Ljubljana

Pretekli teden je v Ljubljani, na Mestnem trgu 17, odprla vrata nova japonska restavracija oz. suši bar. Posebnost bara je tekoči trakec iz katerega si jemljete hrano. Odprti so os ponedeljka do sobote od 11. do 22. ure. Njihova spletna stran pa je še v izdelavi http://moysushi.com/.

24.01.2011 12:12 / Ana Fabjan / Foto: Arhiv ponudnika

Rosa De La Cruz ime, ki si ga velja zapomniti

Rosa De La Cruz je umetnica nakita. Sama pravi, da ne mara klasičnega nakita. Všeč ji je klasika. Njen nakit, ki je večen in se ga nikoli ne naveličate, je trenutno med najbolj iskanimi kosi med modnimi navdušenci in tudi umetniki www.rosadelacruz.co.uk.

16.02.2011 20:20 / Ana Fabjan / Foto: Arhiv ponudnika

Stella s pomladno kolekcijo za otroke

Na spletnem naslovu www.stellamccartneykids.net/En/ si že lahko ogledate novo kolekcijo Stelle McCartney za otroke, za letošnjo pomlad. Kolekcija je narejena iz ekoloških materialov.

16.02.2011 19:19 / Ana Fabjan / Foto: Arhiv ponudnika

Čokoladna dekadenca

Če vas pot zanese v Pariz, se nikar ne pozabite ustaviti v novi prodajalni čokolade Un Dimanche a Paris, ki jo je odprl Pierre Cluizel, sin znanega strokovnjaka in izdelovalca najboljše čokolade, Michela Cluizela. Izbirate lahko med čokoladnimi bonboni, čokolado na kose, čokoladnim pecivom in tortami …privoščite si dekadenco, ki ji ni para http://www.un-dimanche-a-paris.com/FR/nos-activites/la-boutique/nos-collections.php.

15.02.2011 20:20 / Ana Fabjan / Foto: Arhiv ponudnika

“Kupi športne čevlje in posadi drevo”

Proizvajalec športni čevljev Etnies je v februarju pričel z ekološkim projektom “Kupi športne čevlje in posadi drevo”. Za vsak prodani par športnih čevljev Jemson 2 Eco, ki so delano izdelani iz recikliranih avtomobilskih pnevmatik in rokavic iz gume, bodo posadili drevo v kostariškem pragozdu. Pri Etnies so ocenili, da bodo lahko tako posadili kar 35.000 novih dreves. Več o projektu si lahko prebereta na http://etnies.com/.

15.02.2011 20:20 / Ana Fabjan / Foto: Arhiv ponudnika